Nutrition och livsmedelsvetenskap

100% Normal undervisning (NML) Dagtid (DAG) Senast uppdaterad: HT24 (Höst)

Konkurrensnivå

Mycket hög

0 sökande

Nutrition och livsmedelsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Kalmar - Antagningspoäng och information

Antagningspoäng

Termin HT24 (Höst)
Urvalsgrupp Lägsta poäng Antagna Reserver
Urval 1
Urval 2

Urvalsgrupper:

  • BI - Betyg från gymnasieskolan (maxpoäng: 22.50)
  • BII - Betyg från komvux (maxpoäng: 22.50)
  • HP - Högskoleprovet (maxpoäng: 2.00)

Historisk statistik

Termin Sökande Antagna (Omg 1) Könsfördelning Åldersfördelning
HT24 (Höst) 0
% antagningsgrad
0
0 reserver
0% M • 0% K
0% • 0% • 0%
HT23 (Höst) 31
100% antagningsgrad
31
0 reserver
0% M • 100% K
60% • 40% • 0%
HT22 (Höst) 41
0% antagningsgrad
0
0 reserver
0% M • 100% K
50% • 25% • 25%
HT21 (Höst) 50
74% antagningsgrad
37
1 reserver
30% M • 70% K
90% • 10% • 0%
HT20 (Höst) 63
21% antagningsgrad
13
0 reserver
20% M • 80% K
80% • 20% • 0%
HT19 (Höst) 89
25% antagningsgrad
22
0 reserver
30% M • 70% K
65% • 30% • 5%
HT18 (Höst) 99
19% antagningsgrad
19
0 reserver
33% M • 67% K
42% • 58% • 0%
HT17 (Höst) 94
23% antagningsgrad
22
0 reserver
27% M • 73% K
45% • 50% • 5%
HT16 (Höst) 123
17% antagningsgrad
21
0 reserver
24% M • 76% K
71% • 19% • 10%
HT15 (Höst) 125
24% antagningsgrad
30
0 reserver
19% M • 81% K
88% • 6% • 6%
HT14 (Höst) 132
23% antagningsgrad
30
0 reserver
28% M • 72% K
78% • 17% • 6%
HT13 (Höst) 133
19% antagningsgrad
25
19 reserver
18% M • 82% K
82% • 14% • 5%

Nyckelinsikter

Åldersfördelning

Under 24
0%
25-34
0%
Över 35
0%

Könsfördelning

0% M • 0% F

Antagningsinsikter

Konkurrensnivå
Mycket hög
Antagningstrend
Kraftigt minskande
Könsfördelning
Jämn fördelning
Åldersprofil
Blandade åldrar
Antagningsgrad
0%
↓ 10%
Antal sökande
0
↓ 100%

Programinformation

Studietakt
100%
Undervisningsform
Normal undervisning (NML)
Studietid
Dagtid (DAG)
Plats
Kalmar