Kulinarisk kock och måltidskreatör
100% Normal undervisning (NML) Dagtid (DAG)
Senast uppdaterad: HT24 (Höst)
Konkurrensnivå
Medel
184 sökande
Siktar du på den här utbildningen?
För att bli antagen krävs minst * på högskoleprovet. Med MittHP får du en personlig studieplan som hjälper dig nå ditt mål.
Testa gratis i 7 dagar
10% rabatt med kod
ANTAGNING10
Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet i Grythyttan - Antagningspoäng och information
Antagningspoäng
Termin HT24 (Höst)Urvalsgrupp | Lägsta poäng | Antagna | Reserver |
---|---|---|---|
Urval 1 | |||
BI Betyg från gymnasieskolan | * | 46 ↓ 6 | 0 → 0 |
BII Betyg från komvux | * | 5 ↓ 1 | 0 → 0 |
HP Högskoleprovet | * | 19 ↓ 5 | 0 → 0 |
Urval 2 | |||
BI Betyg från gymnasieskolan | * | 28 ↑ 1 | 0 → 0 |
BII Betyg från komvux | - | 0 → 0 | 0 → 0 |
HP Högskoleprovet | * | 9 ↓ 2 | 0 → 0 |
Urvalsgrupper:
- BI - Betyg från gymnasieskolan (maxpoäng: 22.50)
- BII - Betyg från komvux (maxpoäng: 22.50)
- HP - Högskoleprovet (maxpoäng: 2.00)
Historisk statistik
Termin | Sökande | Antagna (Omg 1) | Könsfördelning | Åldersfördelning |
---|---|---|---|---|
HT24 (Höst) | 184 53% antagningsgrad | 97 0 reserver
| 64% M • 36% K
| 59% • 35% • 6%
|
HT23 (Höst) | 175 57% antagningsgrad | 99 0 reserver
| 66% M • 34% K
| 65% • 23% • 12%
|
HT22 (Höst) | 198 61% antagningsgrad | 120 6 reserver
| 67% M • 33% K
| 65% • 27% • 8%
|
HT21 (Höst) | 277 43% antagningsgrad | 120 61 reserver
| 63% M • 37% K
| 64% • 31% • 6%
|
HT20 (Höst) | 281 43% antagningsgrad | 120 47 reserver
| 57% M • 43% K
| 56% • 33% • 10%
|
Nyckelinsikter
Åldersfördelning
Under 24
59%
25-34
35%
Över 35
6%
Könsfördelning
64% M • 36% F
Antagningsinsikter
- Konkurrensnivå
- Medel
- Antagningstrend
- Något ökande
- Könsfördelning
- Mansdominerad
- Åldersprofil
- Yngre sökande
Antagningsgrad
53%
↓ 4%
Antal sökande
184
↑ 5.1%
Programinformation
- Studietakt
- 100%
- Undervisningsform
- Normal undervisning (NML)
- Studietid
- Dagtid (DAG)
- Plats
- Grythyttan