Kulinarisk kock och måltidskreatör

100% Normal undervisning (NML) Dagtid (DAG) Senast uppdaterad: HT24 (Höst)

Konkurrensnivå

Medel

184 sökande

Kulinarisk kock och måltidskreatör vid Örebro universitet i Grythyttan - Antagningspoäng och information

Antagningspoäng

Termin HT24 (Höst)
Urvalsgrupp Lägsta poäng Antagna Reserver
Urval 1
BI
*
46 ↓ 6
0 → 0
BII
*
5 ↓ 1
0 → 0
HP
*
19 ↓ 5
0 → 0
Urval 2
BI
*
28 ↑ 1
0 → 0
BII
-
0 → 0
0 → 0
HP
*
9 ↓ 2
0 → 0

Urvalsgrupper:

  • BI - Betyg från gymnasieskolan (maxpoäng: 22.50)
  • BII - Betyg från komvux (maxpoäng: 22.50)
  • HP - Högskoleprovet (maxpoäng: 2.00)

Historisk statistik

Termin Sökande Antagna (Omg 1) Könsfördelning Åldersfördelning
HT24 (Höst) 184
53% antagningsgrad
97
0 reserver
64% M • 36% K
59% • 35% • 6%
HT23 (Höst) 175
57% antagningsgrad
99
0 reserver
66% M • 34% K
65% • 23% • 12%
HT22 (Höst) 198
61% antagningsgrad
120
6 reserver
67% M • 33% K
65% • 27% • 8%
HT21 (Höst) 277
43% antagningsgrad
120
61 reserver
63% M • 37% K
64% • 31% • 6%
HT20 (Höst) 281
43% antagningsgrad
120
47 reserver
57% M • 43% K
56% • 33% • 10%

Nyckelinsikter

Åldersfördelning

Under 24
59%
25-34
35%
Över 35
6%

Könsfördelning

64% M • 36% F

Antagningsinsikter

Konkurrensnivå
Medel
Antagningstrend
Något ökande
Könsfördelning
Mansdominerad
Åldersprofil
Yngre sökande
Antagningsgrad
53%
↓ 4%
Antal sökande
184
↑ 5.1%

Programinformation

Studietakt
100%
Undervisningsform
Normal undervisning (NML)
Studietid
Dagtid (DAG)
Plats
Grythyttan