Sommelier och måltidskreatör

100% Normal undervisning (NML) Dagtid (DAG) Senast uppdaterad: HT24 (Höst)

Konkurrensnivå

Medel

102 sökande

Sommelier och måltidskreatör vid Örebro universitet i Grythyttan - Antagningspoäng och information

Antagningspoäng

Termin HT24 (Höst)
Urvalsgrupp Lägsta poäng Antagna Reserver
Urval 1
BI
*
21 ↓ 1
0 → 0
BII
*
3 ↓ 2
0 → 0
HP
*
8 ↑ 2
0 → 0
Urval 2
BI
*
7 ↑ 1
0 → 0
BII
*
1 ↓ 1
0 → 0
HP
*
4 ↑ 3
0 → 0

Urvalsgrupper:

  • BI - Betyg från gymnasieskolan (maxpoäng: 22.50)
  • BII - Betyg från komvux (maxpoäng: 22.50)
  • HP - Högskoleprovet (maxpoäng: 2.00)

Historisk statistik

Termin Sökande Antagna (Omg 1) Könsfördelning Åldersfördelning
HT24 (Höst) 102
52% antagningsgrad
53
0 reserver
52% M • 48% K
52% • 35% • 13%
HT23 (Höst) 84
63% antagningsgrad
53
0 reserver
42% M • 58% K
25% • 54% • 21%
HT22 (Höst) 107
56% antagningsgrad
60
2 reserver
50% M • 50% K
58% • 22% • 19%
HT21 (Höst) 156
38% antagningsgrad
60
19 reserver
48% M • 52% K
54% • 35% • 10%
HT20 (Höst) 150
40% antagningsgrad
60
27 reserver
49% M • 51% K
40% • 38% • 22%

Nyckelinsikter

Åldersfördelning

Under 24
52%
25-34
35%
Över 35
13%

Könsfördelning

52% M • 48% F

Antagningsinsikter

Konkurrensnivå
Medel
Antagningstrend
Kraftigt ökande
Könsfördelning
Jämn fördelning
Åldersprofil
Yngre sökande
Antagningsgrad
52%
↓ 11%
Antal sökande
102
↑ 21.4%

Programinformation

Studietakt
100%
Undervisningsform
Normal undervisning (NML)
Studietid
Dagtid (DAG)
Plats
Grythyttan