Sommelier och måltidskreatör
100% Normal undervisning (NML) Dagtid (DAG)
Senast uppdaterad: HT24 (Höst)
Konkurrensnivå
Medel
102 sökande
Är det här din drömutbildning?
För att bli antagen krävs minst * på högskoleprovet. Med MittHP får du en personlig studieplan som hjälper dig nå ditt mål.
Testa gratis i 7 dagar
10% rabatt med kod
ANTAGNING10
Sommelier och måltidskreatör vid Örebro universitet i Grythyttan - Antagningspoäng och information
Antagningspoäng
Termin HT24 (Höst)Urvalsgrupp | Lägsta poäng | Antagna | Reserver |
---|---|---|---|
Urval 1 | |||
BI Betyg från gymnasieskolan | * | 21 ↓ 1 | 0 → 0 |
BII Betyg från komvux | * | 3 ↓ 2 | 0 → 0 |
HP Högskoleprovet | * | 8 ↑ 2 | 0 → 0 |
Urval 2 | |||
BI Betyg från gymnasieskolan | * | 7 ↑ 1 | 0 → 0 |
BII Betyg från komvux | * | 1 ↓ 1 | 0 → 0 |
HP Högskoleprovet | * | 4 ↑ 3 | 0 → 0 |
Urvalsgrupper:
- BI - Betyg från gymnasieskolan (maxpoäng: 22.50)
- BII - Betyg från komvux (maxpoäng: 22.50)
- HP - Högskoleprovet (maxpoäng: 2.00)
Historisk statistik
Termin | Sökande | Antagna (Omg 1) | Könsfördelning | Åldersfördelning |
---|---|---|---|---|
HT24 (Höst) | 102 52% antagningsgrad | 53 0 reserver
| 52% M • 48% K
| 52% • 35% • 13%
|
HT23 (Höst) | 84 63% antagningsgrad | 53 0 reserver
| 42% M • 58% K
| 25% • 54% • 21%
|
HT22 (Höst) | 107 56% antagningsgrad | 60 2 reserver
| 50% M • 50% K
| 58% • 22% • 19%
|
HT21 (Höst) | 156 38% antagningsgrad | 60 19 reserver
| 48% M • 52% K
| 54% • 35% • 10%
|
HT20 (Höst) | 150 40% antagningsgrad | 60 27 reserver
| 49% M • 51% K
| 40% • 38% • 22%
|
Nyckelinsikter
Åldersfördelning
Under 24
52%
25-34
35%
Över 35
13%
Könsfördelning
52% M • 48% F
Antagningsinsikter
- Konkurrensnivå
- Medel
- Antagningstrend
- Kraftigt ökande
- Könsfördelning
- Jämn fördelning
- Åldersprofil
- Yngre sökande
Antagningsgrad
52%
↓ 11%
Antal sökande
102
↑ 21.4%
Programinformation
- Studietakt
- 100%
- Undervisningsform
- Normal undervisning (NML)
- Studietid
- Dagtid (DAG)
- Plats
- Grythyttan