Gastronomiprogrammet

100% Normal undervisning (NML) Dagtid (DAG) Senast uppdaterad: VT25 (Vår)

Konkurrensnivå

Mycket hög

0 sökande

Gastronomiprogrammet vid Högskolan Kristianstad i Kristianstad - Antagningspoäng och information

Antagningspoäng

Termin VT25 (Vår)
Urvalsgrupp Lägsta poäng Antagna Reserver
Urval 1
Urval 2

Urvalsgrupper:

  • BI - Betyg från gymnasieskolan (maxpoäng: 22.50)
  • BII - Betyg från komvux (maxpoäng: 22.50)
  • HP - Högskoleprovet (maxpoäng: 2.00)

Historisk statistik

Termin Sökande Antagna (Omg 1) Könsfördelning Åldersfördelning
VT25 (Vår) 0
% antagningsgrad
0
0 reserver
0% M • 0% K
0% • 0% • 0%
HT24 (Höst) 151
46% antagningsgrad
70
3 reserver
28% M • 72% K
19% • 32% • 49%
VT24 (Vår) 0
% antagningsgrad
0
0 reserver
0% M • 0% K
0% • 0% • 0%
HT23 (Höst) 106
48% antagningsgrad
51
0 reserver
32% M • 68% K
38% • 32% • 29%
HT22 (Höst) 114
49% antagningsgrad
56
0 reserver
33% M • 67% K
27% • 40% • 33%
HT21 (Höst) 156
45% antagningsgrad
70
5 reserver
42% M • 58% K
25% • 45% • 30%

Nyckelinsikter

Åldersfördelning

Under 24
0%
25-34
0%
Över 35
0%

Könsfördelning

0% M • 0% F

Antagningsinsikter

Konkurrensnivå
Mycket hög
Antagningstrend
Kraftigt minskande
Könsfördelning
Jämn fördelning
Åldersprofil
Blandade åldrar
Antagningsgrad
0%
↓ 46%
Antal sökande
0
↓ 100%

Programinformation

Studietakt
100%
Undervisningsform
Normal undervisning (NML)
Studietid
Dagtid (DAG)
Plats
Kristianstad