Masterprogrammet i nutritionsvetenskap

100% Normal undervisning (NML) Dagtid (DAG) Senast uppdaterad: HT24 (Höst)

Konkurrensnivå

Mycket hög

431 sökande

Masterprogrammet i nutritionsvetenskap vid Karolinska institutet i Huddinge - Antagningspoäng och information

Antagningspoäng

Termin HT24 (Höst)
Urvalsgrupp Lägsta poäng Antagna Reserver
Urval 1
Urval 2

Urvalsgrupper:

  • BI - Betyg från gymnasieskolan (maxpoäng: 22.50)
  • BII - Betyg från komvux (maxpoäng: 22.50)
  • HP - Högskoleprovet (maxpoäng: 2.00)

Historisk statistik

Termin Sökande Antagna (Omg 1) Könsfördelning Åldersfördelning
HT24 (Höst) 431
15% antagningsgrad
65
29 reserver
28% M • 72% K
30% • 55% • 16%
HT23 (Höst) 496
14% antagningsgrad
70
43 reserver
28% M • 72% K
22% • 62% • 16%
HT22 (Höst) 464
16% antagningsgrad
72
27 reserver
28% M • 72% K
25% • 55% • 20%

Nyckelinsikter

Åldersfördelning

Under 24
30%
25-34
55%
Över 35
16%

Könsfördelning

28% M • 72% F

Antagningsinsikter

Konkurrensnivå
Mycket hög
Antagningstrend
Kraftigt minskande
Könsfördelning
Kvinnodominerad
Åldersprofil
Medelålders sökande
Antagningsgrad
15%
↑ 1%
Antal sökande
431
↓ 13.1%

Programinformation

Studietakt
100%
Undervisningsform
Normal undervisning (NML)
Studietid
Dagtid (DAG)
Plats
Huddinge