Masterprogrammet i nutritionsvetenskap
100% Normal undervisning (NML) Dagtid (DAG)
Senast uppdaterad: HT24 (Höst)
Konkurrensnivå
Mycket hög
431 sökande
Är det här din drömutbildning?
Med MittHP får du en personlig studieplan som hjälper dig maximera ditt resultat på högskoleprovet. 9 av 10 användare förbättrar sina poäng.
Testa gratis i 7 dagar
10% rabatt med kod
ANTAGNING10
Masterprogrammet i nutritionsvetenskap vid Karolinska institutet i Huddinge - Antagningspoäng och information
Antagningspoäng
Termin HT24 (Höst)Urvalsgrupp | Lägsta poäng | Antagna | Reserver |
---|---|---|---|
Urval 1 | |||
Urval 2 |
Urvalsgrupper:
- BI - Betyg från gymnasieskolan (maxpoäng: 22.50)
- BII - Betyg från komvux (maxpoäng: 22.50)
- HP - Högskoleprovet (maxpoäng: 2.00)
Historisk statistik
Termin | Sökande | Antagna (Omg 1) | Könsfördelning | Åldersfördelning |
---|---|---|---|---|
HT24 (Höst) | 431 15% antagningsgrad | 65 29 reserver
| 28% M • 72% K
| 30% • 55% • 16%
|
HT23 (Höst) | 496 14% antagningsgrad | 70 43 reserver
| 28% M • 72% K
| 22% • 62% • 16%
|
HT22 (Höst) | 464 16% antagningsgrad | 72 27 reserver
| 28% M • 72% K
| 25% • 55% • 20%
|
Nyckelinsikter
Åldersfördelning
Under 24
30%
25-34
55%
Över 35
16%
Könsfördelning
28% M • 72% F
Antagningsinsikter
- Konkurrensnivå
- Mycket hög
- Antagningstrend
- Kraftigt minskande
- Könsfördelning
- Kvinnodominerad
- Åldersprofil
- Medelålders sökande
Antagningsgrad
15%
↑ 1%
Antal sökande
431
↓ 13.1%
Programinformation
- Studietakt
- 100%
- Undervisningsform
- Normal undervisning (NML)
- Studietid
- Dagtid (DAG)
- Plats
- Huddinge